10. marraskuuta 2010

UUDEN ALKU

Sain tietää muutama päivä sitten, että pääsen opiskelemaan valokuvaajan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta Tornioon. Hyyyvin todennäköisesti tulen kehittymään tuon parin vuoden aikana, jotka koulutus kestää, erittäin paljon valokuvauksen saralla, joten eiköhän pistetä blogi pystyyn ja aleta seuraamaan tilannetta !

Kun toissapäivänä eräs ystäväni kysyi, mistä kiinnostukseni tätä, ah niin ihanaa, elämäntapaa kohtaan on lähtenyt, jouduin miettimään hetken. Minulla ei itseasiassa ole hajuakaan ! Ensimmäisesta perinteisestä filmikamerasta se ei 12-vuotiaana kyllä startannut, eikä... Hetkonen ! Ostettuani rippirahoillani 15-kesäisenä Olympuksen digipokkarin aloin kuvaamaan innolla ja suurella tiedonjanolla. Voi elämä sitä rakkautta tuota kameraa kohtaan: viisi megapikseliä, harmaa soma kuori ja mahtui taskuun -ja oli siinä videokuvaus mahdollisuuskin ! Sillä me pelleiltiin Siri-serkun kanssa kesä Saimaalla. Sama kamera nököttää edelleen täysin toimivana tuossa viereisessä lipastossa. Harmi vain, että veljeni on hukannut sen laturin.

Mutta palataampa nykyhetkeen ! Viikonloppuna ja eilen oli loistavaa säätä valokuvauksen kannalta: kontrastia riitti, sillä sunnuntai oli kirkas ja aurinkoinen, ja eilinen tumma kuin kameran putki, kun sinne kurkistaa...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti